Sunday, 16 September 2012

MEALSHAKES SESUAI UNTUK MENGUATKAN ANTIBODI ANAK-ANAK...

Ibu mana yang tidak sayangkan anak mereka. Ibu mana yang sanggup melihat anak mereka dalam kesakitan. Betul kn? Kegembiraan & keceriaan anak-anak ini buatkan ibu merasa sangat tenang...
Dengan itu, ramai ibu yang sentiasa berikhtiar memberi makanan tambahan untuk memastikan kesihatan anak sentiasa terjamin.

Ketika ini, kerap kita dengar kanak-kanak mudah demam, batuk & selesema. Ini disebabkan faktor persekitaran yang tercemar dengan pembangunan industri yang tidak terancang sehingga menyebabkan kesan buruk pada alam sekitar. Ia turut menyebabkan mereka yang kekuatan antibodi yang rendah akan kerap tidak sihat, terutamanya kanak-kanak.

Shaklee telah mencipta produk berbentuk minuman protin untuk menguatkan antibodi sebagai perlindung dari sebarang serangan virus berbahaya ketika ini. Antara kelebihan Meal Shake ini ialah :

-rasa vanila yang menjadi kegemaran kanak-kanak
-sesuai untuk kanak-kanak berumur 1 tahun keatas
-sesuai untuk seisi keluarga
-Boleh menjadi instant sahur meal/ breakfast sekeluarga
-Rendah lemak namun kaya dengan 19 vitamin utama, protein, fiber dan mineral sertakalsium yang penting  untuk tumbesaran kanak-kanak.
-Meal Shakes memberikan tenaga dan menguatkan sistem imun kanak-kanak
-Memberikan kecergasan dan meningkatkan kesihatan
-Mengurangkan eczema kepada kanak-kanak dan juga orang dewasa
-Meningkatkan selera makan anak
-Jika anak yang kerap demam lazimnya akan kembali sihat lebih cepat daripada biasa
-Pilihan terbaik buat mereka yang tidak pandai telan supplement berbentuk "tablet"
-Menangani masalah sembelit pada kanak-kanak
-Juga amat bagus untuk kanak-kanak yang obesiti

Meal Shake Shaklee dihasilkan untuk semua golongan - bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengamalkan makanan segera.

Jika anda mencari sarapan pagi yang penuh berkhasiat, MEAL SHAKE merupakan pilihan bijak ^_^

ANTARA TESTIMONI PARA PENGGUNA:
 

 

PRODUK- PRODUK SHAKLEE TIDAK BERTUJUAN MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SEBARANG TESTIMONI YANG DIPAPARKAN ADALAH PENGALAMAN PERIBADI INDIVIDU DAN KESAN KE ATAS SETIAP INDIVIDU MUNGKIN BERBEZA.

No comments :

Post a Comment