ABOUT MESaya merupakan seorang suri rumah dan mempunyai tiga orang anak...Sudah bergiat aktif dalam business Shaklee hampir 2 tahun yang lalu..Mula jatuh cinta dengan Shaklee sejak mengamalkan sewaktu dalam berpantang anak ke3..Niat untuk menyusukan anak hampir terputus kerana bekalan susu tidak mencukupi.Pelbagai usaha dicuba termasuk lah makan lobak putih, minum air longan, makan sawi dan sebagainya bagi memperbanyakkan susu. Badan dari sehari ke sehari semakin letih dan lesu kerana kerap berjaga malam untuk menyusukan anak. Akhirnya secara tidak sengaja saya terjumpa Shaklee di laman web kawan. Saya begitu tertarik dengan testimoni kawan-kawan yang telah berjaya menyusukan babynya hingga 2 tahun...Lalu saya pun mencubanya..Ternyata Shaklee tidak menghampakan saya.Selama  saya mengamalkan supplement Shaklee badan lebih bertenaga, kulit muka lebih terasa lembab dan tidak kusam lagi... yang paling PENTING dan BONUS BESAR bagi saya SUSU saya semakin betambah dan pekat..Berkat doa yang berterusan disusuli niat untuk menyusukan baby selama 2 tahun saya sekarang sudah boleh tersenyum riang kerana kini baby saya sudah berusia 1 tahun 7 bulan...Mudah-mudahan hajat saya tercapai untuk menyusukannya selama 2 tahun..Amin... 

Saya kini mejadi agen Shaklee di area TAMAN MELATI,GOMABAK ,WANGSA MAJU dan SEKITAR KL. Insyallah saya ingin membantu orang di luar sana yang juga menghadapi masalah seperti saya. Anda boleh dapatkan pelbagai rangkaian produk Shaklee dari saya dan konsultansi secara percuma dari saya jika membuat pembelian melalui saya. SPECIAL PRICE menanti anda...:)

ANDA JUGA BOLEH HUBUNGI SAYA DISINI klik siniPRODUK- PRODUK SHAKLEE TIDAK BERTUJUAN MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SEBARANG TESTIMONI YANG DIPAPARKAN ADALAH PENGALAMAN PERIBADI INDIVIDU DAN KESAN KE ATAS SETIAP INDIVIDU MUNGKIN BERBEZA.

No comments :

Post a Comment