Tuesday, 5 August 2014

BAGAIMANA TINGKATKAN KUALITI SPERMA ?? CUBA RAWAT DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE

Masalah kesuburan mmg menjadi masalah bagi mereka yang teringin untuk menimang cahaya mata.Masalah ini bukan saja dari pihak si isteri serperti masalah tidak teratur, cyst or pcos bahkan si suami pun mempunyai masalah kesuburan dari segi sperma. 

Sepanjang saya berbizness Shaklee ni saya pernah dipertemukan dengan customer yang mengalami masalah kesuburan. Beliau sudah bertahun tahun berkahwin namun masih tidak lagi dikurniakan rezeki anak. Pelbagai cara telahpun di cuba beliau. Beliau mengalami masalah period yang tidak teratur, dan pcos. Suami beliau pula mengalami masalah sperma yang lemah. Beliau pernah hamil tetapi mengalami keguguran disebabkan sperma suami yang lemah. Walaupun beliau keguguran tetapi doktor mengatakan kebarangkalian untuk beliau hamil itu tinggi disebabkan beliau telah berjaya juga hamil. Yang penting pasangan ini tidak berputus asa.Permanian beradas secara intrauterine insemination (IUI) sering digunakan untuk merawat ketidaksuburan akibat sperma lelaki yang berkualiti rendah. Proses ini dilakukan dengan meletakkan air mani yang mengandungi kepekatan sperma yang tinggi (setelah diproses) terus ke dalam Rahim. Ini memastikan peluang sperma untuk measuk ke dalam Rahim lebih tinggi dan memudahkan untuk disenyawakan dengan telur wanita, ovum. 


Saya mencadangkan beliau mengambil set kesuburan Shaklee agar kebarangkalian prosedur ini menjadi tinggi. Alhamdulillah kualiti sperma suami beliau menunjukkan peningkatan. Dan alhamdulillah beliau sangat bersyukur dan meneruskan pengambilan produk Shaklee.

Untuk beliau saya cadangkan;
- GLA dan set kurus (alfafa dan lecithin)

Untuk suami beliau saya cadangkan;
- Vitamin E berfungsi meningkatkan kesuburan
- Zinc memperbaiki bilangan, bentuk dan pergerakan sperma
- CoQHealth menguatkan otot jantung untuk mengepam darah ke seluruh badan

Dengan izin Allah beliau dan pasangan dah pun dikurniakan zuriat yang comel. Maaf sebab tak dapat nak dedahkan beliau pada umum kerana menjaga sensitivity beliau dan keluarga... 

Tetapi harap dengan cerita beliau ini dapat kita sama sama jadikan manfaat. Mana tahu anda di luar sana juga mempunyai masalah si suami yang sperma nye lemah.Tak salah untuk mencuba dan berusaha...

JIKA ANDA SANG SUAMI MENGALAMI MASALAH KUALITI SPERMA, BAIK DARI SEGI PERGERAKAN ATAUPUN BILANGAN JOM DAPATKAN KE TIGA2 SUPPLEMENT INI. INSYALLAH IANYA DAPAT MEMBANTU MENINGKATKAN TAHAP KESIHATAN SUAMI.

1) ZINC COMPLEX
2) VITAMIN E
3) COQHEALTH
BAGAIMANA NAK ORDER?? KLIK BUTTON DIBAWAH

ATAU..

HUBUNGI SAYA TERUS DI 0122257055 UTK PERTANYAAN ATAUPUN PEMBELIAN.

.
.
.
.
.
.
.
.
.

BERMINAT UNTUK DAFTAR SEBAGAI AHLI??

Daftar sebagai ahli Shaklee hari ini dengan hanya RM 65.00 (excluding postage RM 10) untuk lebih penjimatan pembelian dengan harga ahli seumur hidup.

Kelebihan menjadi Pengedar Sah/Ahli Shaklee:
^^ Keahlian adalah SEUMUR HIDUP, TIADA RENEWAL.
^^ Nikmati potongan harga 15-33% bagi setiap product Shaklee yang ditawarkan.
^^ Tidak perlu bekejar atau keluar mencari pelanggan. Tidak perlu "head-hunting" untuk mencari downline.
^^ Tidak perlu menyimpan stok di rumah.
^^ Kelas bimbingan diberikan secara online/offline, kami sediakan group tertutup di FB untuk berkongsi tips/sharing on marketing, bisnes, consultation, produt knowledge, motivation dan lain-lain.

^^ SISTEM yang digunakan telah terbukti membawa kejayaan kepada ramai ahli-ahli Shaklee. Menjana INCOME 4-5-6 ANGKA, menikmati BONUS KERETA, PERCUTIAN VVIP bertaraf 6 STARS, Umrah & Ziarah, semuanya tidak mustahil bila anda bersama Shaklee!

ᕙ(`´)ᕗ Be Healthy
Siti Hasmah Abd Rahman
Independent Distributor Shaklee(866977)
Fb Page: Jom Healthy Shop
email: siti.hasmah26@yahoo.com
PRODUK- PRODUK SHAKLEE TIDAK BERTUJUAN MERAWAT, MENYEMBUH ATAU MENCEGAH SEBARANG PENYAKIT. SEBARANG TESTIMONI YANG DIPAPARKAN ADALAH PENGALAMAN PERIBADI INDIVIDU DAN KESAN KE ATAS SETIAP INDIVIDU MUNGKIN BERBEZA.

No comments :

Post a Comment